altijd via arie@ariebruinsma.nl 06-53814666

Imani


1. VERTEL EENS; WIE HEB IK VANDAAG IN DE STOEL?
Ik ben imani, ben net 10 jaar en woon in joure met mijn mama, zusje en twee poezen.

2. WELK VERHAAL KOM JE VERTELLEN EN WAAROM IS HET EEN BELANGRIJK VERHAAL?
Ik weet niet of het bijzonder is, maar ik heb al wel bijzondere dingen mogen doen die ik heel erg leuk vind en het liefst elke dag zou doen. Eigenlijk wil ik niet in de spotlights staan want dat vind ik meestal best eng maar ik vind het ook weer te leuk. Ik heb al een paar fotoshoots mogen doen voor kledingmerken maar ook voor een bank. Ook ben ik te zien in online filmpjes van een supermarkt, van een opticien en van jeugdzorg. Maar ik heb ook meegewerkt aan bioscoopfilms en een daarvan was een hele leuke kinderfilm.


“Doe wat je leuk vind! En sporten is heel lekker en leuk.”

Imani


3. WAT MOET JE ALLEMAAL KUNNEN OM HIERMEE OM TE GAAN / VOL TE KUNNEN HOUDEN? WIE HELPT JE DAARBIJ EN HOE?
Mijn mama (en vaak ook mijn zusje) gaan altijd mee. Dit jaar helaas wat minder omdat mijn mama meer moet werken. Soms word ik nog wel gewoon via een modellenbureau geboekt zonder casting. Maar als mama niet vrij heeft kan het nog niet en ik moet ook vrij krijgen van school. Met de kinderfilm heb ik toen een week vrij gekregen. Soms moet je ook echt heel vroeg er voor opstaan, maar gelukkig heb ik weinig slaap nodig en vind ik het niet erg om lang in de auto te zitten.

4. WAT IS ER HET MEEST MOEILIJK AAN?
Het is niet heel moeilijk omdat ik het erg leuk vind. Soms moet je teksten leren en die krijg je dan een avond van tevoren dat is dan wel lastig. Of soms is het heel warm en moet je winterkleren aan of iets wel 18 keer over doen of heel lang wachten. Dat is minder leuk. Soms zou ik wel dichterbij willen wonen zodat ik nog meer voor de camera kan maar wil mijn vriendinnetjes en mijn sporten ook niet missen.  Ik vind kiezen dus best lastig, ik vind alles leuk.

5. WAT IS HET MEEST BIJZONDERE DAT JE IS OVERKOMEN?
Dat weet ik niet, maar het meespelen in de kinderfilm was wel heel bijzonder. Wij speelden klasgenootjes en ik had daar echt hele leuke vriendinnetjes. Helaas wonen we te ver van elkaar vandaan om elkaar nog te zien.

6. WAAR BEN JE HET MEEST TROTS OP?
Ik wil altijd heel graag voor de camera. Ik heb weleens ziek een fotoshoot gedaan terwijl ik net de auto helemaal onder gespuugd had. Ook al vind ik het soms heel spannend en heb ik echt veel buikpijn, als het klaar is wil ik altijd meer en langer doorgaan.

7. WAAR WIL JE NOG BETER IN WORDEN?
Beter kunnen kiezen en soms minder verlegen. En ik wil beter worden in voetballen, maar dat mag ik nu niet ook erbij.

8. HOE GAAT DIT VERHAAL JOU IN DE TOEKOMST HELPEN?
Dingen zijn niet altijd leuk om te doen maar toch kan je wel met een mooi eindresultaat komen. Soms is het echt hard werken, te koud, te warm, te moe zijn maar als je goed luistert kan het soms ook heel snel klaar zijn.

9. WAT IS VERDER BELANGRIJK IN JE LEVEN?
Ik kan niet zonder sport, maar ik wil ook afspreken met mijn vriendinnetjes. Ik doe nu aan paardrijden, turnen en kickboksen. Maar eigenlijk wil ik ook op voetbal. Mijn moeder vind drie keer per week voetbal teveel voor erbij. Maar ik wil niet kiezen tussen paardrijden en voetbal.

10. WELK ADVIES HEB JE VOOR ANDEREN?
Doe wat je leuk vind! En sporten is heel lekker en leuk.